Spaghetti z tuńczykiem i pomidorkami [FIT PRZEPIS]

Dobry obiad to nie tylko taki, który dobrze smakuje na ciepło, ale też można go zabrać ze sobą do pracy lub szkoły. Spaghetti z tuńczykiem i świeżymi pomidorami spełnia te warunki śpiewająco!

Drukuj
Spaghetti z tuńczykiem i pomidorkami [FIT PRZEPIS]
Szybki obiad, który na zimno można też zabrać do pracy lub szkoły.
Czas przygotowania 15 minut
Czas gotowania 10 minut
Porcje
porcja
Składniki
Spaghetti
Sos
Czas przygotowania 15 minut
Czas gotowania 10 minut
Porcje
porcja
Składniki
Spaghetti
Sos
Sposób przygotowania
  1. Makaron ugotuj zgodnie z instrukcją na opakowaniu.
  2. Pomidorki pokrój na ćwiartki.
  3. Wszystkie składniki sosu dokładnie wymieszaj.
  4. Ugotowany makaron przełóż na talerz, udekoruj pomidorkami.
  5. Tuńczyka odlej i wyskrob widelcem tyle, na ile masz ochotę.
  6. Wszystko zalej sosem i wymieszaj.

Nie zapomnijcie pochwalić się waszymi fotkami posiłków inspirowanych moimi przepisami na Instagramie i oznaczyć je @blogodynka oraz #blogodynka – na pewno zajrzę!

Autor: Blogodynka

Karolina Pikus. Blogerka i YouTuberka z zamiłowania. Uwielbia się śmiać, jeść czekoladę i oglądać filmy katastroficzne. Wzięła ślub w wieku 21 lat. Żałuje, że robi zawsze pięć brzuszków za mało.